Beoordelingen van Habibi Groningen

Recente recensies van Habibi Groningen

5 sterren na 10 reviews

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg heerlijk. Dank jullie wel

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min eerder dan aangegeven top! En bedankt voor de fanta 😊

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Korter gewacht dan aangegeven en alles was superheet! Geweldig! En bedankt voor de drankjes ?

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Zoals altijd. Eten goed warm en lekker. Vooral de kalfsspareribs(eet geen varkensvlees). En uiteraard broodje kaas (wat ik bewaar om savonds op te warmen en te eten).

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! En warm ? moest een klein uurtje wachten. Logisch ook wie kookt er nou nog op kerstavond.?.mail gaf 18:05 aan en bet eten was er ook rond 1805. hele vriendelijke bezorger. Top geregeld!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorfd. Sneller dan wat er in de app is aangegeven. Erg blij! Alles was ook superwarm. Ik ga zeker vaker bestellen ?

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij gebrek aan -5 sterren dan maar 1 niet verdiende ster! Zeer slecht! Eten kwam later aan en was niet warm! Warme cola i.p.v. een Sprite! Bestelling was ook niet compleet! Aan de telefoon was een gek die ik op z'n plek heb gezet! Nul van een tent! Bestel hier niet want je ziet hoeveel slechte ervaringen er zijn over dit volk!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste vegetarische paste gegeten in Groningen ! Zeker ga ik hier vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.